Portmann, Adrian. (2008) Wer isst, ist eigensinnig : die Bedeutung der Erfahrung in der alimentären Praxis und die Schwierigkeit mit dem "subjektiven Faktor". In: Ernährung, Kultur, Lebensqualität - Wege regionaler Nachhaltigkeit. Marburg, pp. 263-277.
Full text not available from this repository.
Official URL: http://edoc.unibas.ch/dok/A5260678
Downloads: Statistics Overview
Faculties and Departments: | 01 Faculty of Theology |
---|---|
UniBasel Contributors: | Portmann, Adrian |
Item Type: | Book Section |
Book Section Subtype: | Book Chapter |
Publisher: | Metropolis |
ISBN: | 978-3-89518-634-9 ; 3-89518-634-1 |
Series Name: | Wirtschaftswissenschaftliche Nachhaltigkeitsforschung |
Issue Number: | Bd. 3 |
Note: | Publication type according to Uni Basel Research Database: Book item |
Last Modified: | 22 Mar 2012 14:26 |
Deposited On: | 22 Mar 2012 13:55 |
Repository Staff Only: item control page