Henseler, Daniel. (2013) Was essen die Russen in 200 Jahren? Tat’jana Tolstajas antiutopische Speisekarte in „Kys’“. In: Russische Küche und kulturelle Identität. Potsdam, pp. 253-266.
Full text not available from this repository.
Official URL: http://edoc.unibas.ch/54922/
Downloads: Statistics Overview
Faculties and Departments: | 04 Faculty of Humanities and Social Sciences > Departement Sprach- und Literaturwissenschaften > Profilbereich Osteuropa-Studien 04 Faculty of Humanities and Social Sciences > Departement Sprach- und Literaturwissenschaften > Fachbereich Slavistik > Slavische und allgemeine Philologie (Grob) 04 Faculty of Humanities and Social Sciences > Departement Sprach- und Literaturwissenschaften > Profilbereich Osteuropa-Studien > Slavische und allgemeine Philologie (Grob) |
---|---|
UniBasel Contributors: | Henseler, Daniel |
Item Type: | Conference or Workshop Item, refereed |
Conference or workshop item Subtype: | Conference Paper |
Publisher: | Universitätsverlag |
ISBN: | 978-3-8253-6162-4 |
Note: | Publication type according to Uni Basel Research Database: Conference paper |
Last Modified: | 15 Jan 2019 15:49 |
Deposited On: | 15 Jan 2019 15:49 |
Repository Staff Only: item control page