Colombani, Paolo and Keller, Ulrich and Moser, Ulrich and Müller, Monika. (2006) Fette in der Ernährung. Empfehlungen der Eidgenössischen Ernährungskommission (EEK). In: UNSPECIFIED. pp. 1-50.
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Official URL: http://edoc.unibas.ch/51585/
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Faculties and Departments: | 03 Faculty of Medicine > Bereich Medizinische Fächer (Klinik) > Ehemalige Einheiten Medizinische Fächer (Klinik) > Klinische Endokrinologie (Keller) 03 Faculty of Medicine > Departement Klinische Forschung > Bereich Medizinische Fächer (Klinik) > Ehemalige Einheiten Medizinische Fächer (Klinik) > Klinische Endokrinologie (Keller) 03 Faculty of Medicine > Departement Biomedizin > Former Units at DBM > Metabolism (Keller/Müller) |
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UniBasel Contributors: | Keller, Ulrich O. |
Item Type: | Conference or Workshop Item |
Conference or workshop item Subtype: | Conference Paper |
Publisher: | BAG |
Note: | Publication type according to Uni Basel Research Database: Conference paper |
Last Modified: | 28 Jul 2021 13:48 |
Deposited On: | 28 Jul 2021 13:48 |
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