edoc

Fette in der Ernährung. Empfehlungen der Eidgenössischen Ernährungskommission (EEK)

Colombani, Paolo and Keller, Ulrich and Moser, Ulrich and Müller, Monika. (2006) Fette in der Ernährung. Empfehlungen der Eidgenössischen Ernährungskommission (EEK). In: UNSPECIFIED. pp. 1-50.

Full text not available from this repository.

Official URL: http://edoc.unibas.ch/51585/

Downloads: Statistics Overview


Faculties and Departments:03 Faculty of Medicine > Bereich Medizinische Fächer (Klinik) > Ehemalige Einheiten Medizinische Fächer (Klinik) > Klinische Endokrinologie (Keller)
03 Faculty of Medicine > Departement Klinische Forschung > Bereich Medizinische Fächer (Klinik) > Ehemalige Einheiten Medizinische Fächer (Klinik) > Klinische Endokrinologie (Keller)
03 Faculty of Medicine > Departement Biomedizin > Former Units at DBM > Metabolism (Keller/Müller)
UniBasel Contributors:Keller, Ulrich O.
Item Type:Conference or Workshop Item
Conference or workshop item Subtype:Conference Paper
Publisher:BAG
Note:Publication type according to Uni Basel Research Database: Conference paper
Last Modified:28 Jul 2021 13:48
Deposited On:28 Jul 2021 13:48

Repository Staff Only: item control page