edoc

Viandes salées et fumées chez les Celtes et les Romains de l'Arc jurassien

Deschler-Erb, Sabine. (2007) Viandes salées et fumées chez les Celtes et les Romains de l'Arc jurassien. In: Premières journées archéologiques frontalières de l'Arc jurassien : actes, Delle (F) - Boncourt (CH), 21-22 octobre 2005 : Mandeure, sa campagne et ses relations d'Avenches à Luxeuil et d'Augst à Besançon / sous la dir. de Cécile Bélet-Gonda ... [et al.].. pp. 139-144.

Full text not available from this repository.

Official URL: http://edoc.unibas.ch/dok/A4525988

Downloads: Statistics Overview


Faculties and Departments:05 Faculty of Science > Departement Umweltwissenschaften > Integrative Biologie > Integrative Prähistorische und Naturwissenschaftliche Archäologie (IPNA Schünemann)
UniBasel Contributors:Deschler-Erb, Sabine
Item Type:Conference or Workshop Item, refereed
Conference or workshop item Subtype:Conference Paper
ISBN:978-2-84867-187-1 ; 978-2-88436-018-0
Series Name:Annales littéraires de l'Université de Franche-Comté
Issue Number:816
Note:Publication type according to Uni Basel Research Database: Conference paper
Last Modified:06 Nov 2015 10:21
Deposited On:08 Jun 2012 06:29

Repository Staff Only: item control page