edoc

Von der Rentierkeule bis zur Auster : kulinarische Streifzüge durch die Frühzeit des Schwarzbubenlandes

Deschler-Erb, Sabine and Marti-Grädel, Elisabeth. (2005) Von der Rentierkeule bis zur Auster : kulinarische Streifzüge durch die Frühzeit des Schwarzbubenlandes. Dr Schwarzbueb, Jg. 83. pp. 40-46.

Full text not available from this repository.

Official URL: http://edoc.unibas.ch/dok/A4162189

Downloads: Statistics Overview


Faculties and Departments:05 Faculty of Science > Departement Umweltwissenschaften > Integrative Biologie > Integrative Prähistorische und Naturwissenschaftliche Archäologie (IPNA Schünemann)
UniBasel Contributors:Deschler-Erb, Sabine and Marti-Grädel, Elisabeth
Item Type:Article
Article Subtype:Research Article
Publisher:Vogt-Schild Medien
ISSN:1660-2714
Note:Publication type according to Uni Basel Research Database: Journal article
Last Modified:14 Sep 2012 07:20
Deposited On:14 Sep 2012 07:00

Repository Staff Only: item control page